torstai 9. elokuuta 2007

Langaton verkko toimii

WLAN rupesi toimimaan Hopeisen Omenan foorumilta saamanieni neuvojen avulla. Tämä on siis ensimmäinen blogimerkintä uudella MacBookilla langattomassa verkossa.

Kun langaton verkko viimein alkoi toimimaan, sain kannettua koneen pois tietokonepöydältä ja pääsin surffailemaan sohvalle. Testailin hieman DVD-soitinta, musan kuuntelua ja valokuvien katselua Fron Row:n avulla. Systeemi vaikuttaa pikaisen kokeilun jälkeen todella näppärältä. Täytyy vain tuoda koneelle lisää musaa ja valokuvia, nyt kun sain jaetut kirjastotkin toimimaan.

Yritin myös tilata iLife ´08 päivitystä, mutta jostain syystä järjestelmä ei hyväksy koneeni sarjanumeroa. Täytynee soitella huomenna Applen tukeen. Jos ei foorumeilta jälleen löydy hyvää vastausta.

Kaiken kaikkiaan Mac vaikuttaa aivan loistavalta valinnalta näin ensimmäisen vuorokauden kokemuksella.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hehheh..apuja pitää hakea nettifoorumeilta, soitella Applen tukeen. Ja eroa winkkarimaailmaan oli?

No vitsit sikseen, onnea uuteen omppukotiin.

Mikko kirjoitti...

Heh heh! Mac-aiheisilta nettifoorumeilta löytyy todella hyviä vinkkejä ja ohjeita jos jonkinlaisiin asioihin. Minä kun en laiskana miehenä viitsi kaikkia asioita opetella kantapään kautta.

WLANin toimimattomuus oli kiinni tukiasemasta, ei Macista. Uskoisen, että Windows-läppärin konfaus olisi ollut huomattavasti vaikeampaa.

Kiitoksia! Omppukodissa on hyvä olla.