tiistai 10. heinäkuuta 2007

Valintani on MacBook

Internetin keskustelupalstoja ja muita sivustoja tutkisteltuani tulin vakuuttuneeksi siitä, että minunkin on aika siirtyä Macin ihmeelliseen maailmaan. Eri laitteita vertailtuani päätin hankkia valkoisen MacBook -kannettavan. Koneessa on 13,3 tuuman laajakuvanäyttö, 2,16 GHz Intel Core 2 Duo -prosessori, 1 GB muistia, 120 GB kiintolevy , polttava DVD-asema, WLAN ja Bluetooth. Tarkemmat speksit löytyvät Applen sivuilta. Koneesta löytyy siis oikeastaan kaikki tarvitsemani ominaisuudet. Pieni näyttö tosin hieman arvelluttaa, mutta toisaalta pieni koko parantaa kannettavan tietokoneen kannettavuutta. 15 tuuman näyttö on mielestäni kannettavassa aivan ehdoton maksimi. Kun mennään sen yli, kannettavasta muodostuu jo raahattava.

Samasta syystä olen tykästynyt pieneen Canonin Digital IXUS -kameraan. Pienen koon vuoksi se on aina helppo pitää mukana siellä missä kameraa tarvitaan. Isommista kameroista löytyy huikeasti ominaisuuksia, paremmat optiikat jne. Mutta kamerasta ei ole kovin paljon iloa, jos se pölyttyy hyllyssä, koska sitä ei viitsi kantaa mukana.

Toki MacBook Pro olisi ollut hieno vehe, mutta se menee jo meikäläisen hintahaitarista reilusti yli. Ehkäpä sitten seuraavaksi koneeksi...

Ei kommentteja: