tiistai 31. heinäkuuta 2007

Langattomat kuulokkeet

Jyväskylään avattiin uusi Expert, jossa oli ihan kohtuullisia avajaistarjouksia. Ajattelin käydä hankkimassa avajaisista itselleni langattomat FreePulse Wireless Bluetooth -kuulokkeet.

Liikkeeseen oli heti aamulla järjettömän pitkät jonot. Kyllä ihmiset ovat hulluja, kun viitsivät jonottaa pienten tarjousten perässä. ;)

Päästyäni sisälle liikkeeseen huomasin, että myynnissä olevat kuulokkeet eivät olleet lainkaan samat kuin mainoksessa, vaan joku halvempi Logitechin langaton malli. Onneksi liike oli varannut avajaisiin runsaasti palvelualttiita myyjiä, eikä heidän puheilleen pääsyä tarvinnut sen kummemmin jonotella. Hetken aikaa erään myyjän kanssa asiaa selviteltyäni hän lupasi tilata minulle mainoksessa olleet kuulokkeet. Niitä kun ei ollut liikkeessä ollenkaan. Myyjä otti tietoni ylös ja lupasi soitella, kun kuulokkeet saapuvat vielä tämän viikon aikana.

Minulla ei ole mitään aavistusta kuinka hyvin kuulokkeet toimivat Macin kanssa, mutta täytyihän ne ostaa, "kun sain niin halvalla". Avajaisista tarttui muuten mukaan myös radio-ohjattava Nikko Ford Focus WRC auto...

Ei kommentteja: